7. kolo OP – Nohejbal Kostelec/Konojedy – VOLNO

7. kolo OP – Nohejbal Kostelec/Konojedy – VOLNO post thumbnail image

Překvapení ve Velimi.


Nohejbalový oblastní přebor ( OP ) 2021, pro okresy Kutná Hora, Kolín, část Benešova a Prahy – Východ pokračoval 7. kolem. Ještě před ním se dohrávalo 6. kolo
( středa 1.9. ), když Velim hostila obhájce loňského prvenství českobrodské béčko. Domácí zaskočili soupeře raketovým začátkem a ujali se vedení 3:0. Brod ovšem následně kontroval a srovnal na 3:3, byť v nepárové části to bylo vždy po vyhraném třetím rozhodujícím setu. V následných zápasech křížových trojic se body dělily a za stavu 4:4 se šlo do dramatické koncovky utkání. Oba rozhodující zápasy křížových dvojic urvali domácí hráči ve třetích setech a mohli se tak radovat z první letošní výhry!
V sedmém kole zajížděla Velim do Přišimasů, ale na body tentokrát nedosáhla.
V úvodu duelu se sice po zápase prvních trojic ujala vedení 2:1, ale v jeho zbytku byli domácí lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Šlágr 7. kola Č. Brod B – Sázava se bude po dohodě družstev dohrávat ve středu 8.9.2021.

Výsledky 7.kola: Přišimasy – Velim 7:3 ( sety 16:6 ), Český Brod B – Sázava ( 8.9. ), Kostelec/ Konojedy – volno. Dohrávka 6. kola: Velim – Český Brod B 6:4 ( 15:11 ).